Propertize

Download Case

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijf

Nederlandse vastgoedorganisatie die zich richt op het optimaliseren van waarde d.m.v. loan management, recovery & restructuring en asset management

Branch

Real Estate

Website

http://www.propertize.nl

Doel

Migratietraject van SAP BPC versie 7.5 naar versie 10.0

Oplossing

SAP Business Planning & Consolidation (BPC)

Voordelen in het kort

  • Moderne en gebruiksvriendelijke  applicatie voor planning & budgettering
  • Verbeterde processen binnen de applicatie
  • Verbeterde rapportagemogelijkheden

CPMview faciliteert SAP BPC migratie voor Propertize

Propertize B.V. (voorheen SNS Property Finance) gebruikt al een aantal jaren SAP Business Planning & Consolidation (BPC) voor de financiële consolidatie en rapportage.  Vanaf de ingebruikname van BPC zijn een aantal huidige werknemers van CPMview bij de inrichting van de applicatie betrokken geweest. De applicatie werkt sinds die tijd naar tevredenheid. De applicatie is stabiel, behoeft weinig onderhoud en voldoet in de behoeftes. I.v.m. een wijziging in de IT infrastructuur heeft Propertize een beroep gedaan op de expertise van CPMview om de huidige SAP BPC applicatie mee te verhuizen naar de nieuwe omgeving.

De wensen en eisen die gesteld worden aan de omgeving zijn in de loop der tijd nauwelijks veranderd. Desalniettemin heeft de migratie naar een nieuwe IT omgeving Propertize geprikkeld om mee te bewegen met de tijd en te kiezen voor een upgrade van versie 7.5 naar versie 10. CPMView is als implementatie-expert gevraagd om deze migratie uit te voeren en Propertize te faciliteren met een applicatie die zich kenmerkt door nog modernere processen en rapportage-mogelijkheden en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.