Country-by-Country App

Country-by-Country App


Snel en direct inzicht in financiële resultaten en fiscale gevolgen per land is een belangrijke vereiste in deze tijd.

CPMview levert een handige cloudapp waarmee u informatie uit verschillende bronnen makkelijk combineert om de Country-by-Country rapportage samen te stellen.

Bekijk de webinar

Voordelen van de CbC App

Gebruiksvriendelijk
Plug & play app
Direct Inzicht

All-in-one oplossing

Directe inzage in financiële resultaten en fiscale gevolgen is in groeiende mate van belang voor CFO’s, Accounting Managers, Controllers, Tax- en Treasury Managers.

CPMview levert een innovatieve en overzichtelijke all-in-one cloud-app waarmee de Country-by-Country rapportage snel wordt samengesteld, gerapporteerd en tevens kan worden gepubliceerd.

De app biedt niet alleen inzicht in de financiële resultaten van uw bedrijf, maar geeft ook weer hoe fiscale autoriteiten deze gegevens interpreteren. Uw resultaten zijn 24/7 toegankelijk en worden gevisualiseerd in overzichtelijke dashboards.

Moderne oplossing in het SAP Analytics Cloud platform

CPMview heeft ruime ervaring met de processen rondom fiscale eenheidsrapportage, VPB-aangiften, Btw-aangiften en Base Erosion & Profit Shifting (BEPS). Dagelijks adviseren wij onze klanten hoe deze processen ondervangen kunnen worden in rapportagesystemen. Wij weten als geen ander waar organisaties op het gebied van Country-by-Country rapportage behoefte aan hebben. CPMview biedt op basis van deze behoeften een efficiënte, betrouwbare en innovatieve oplossing voor de rapportage-uitdagingen die in veel gevallen gepaard gaan met de alledaagse Excel-problematiek. De applicatie is een moderne en eenvoudige oplossing welke is geïntegreerd op een SAP Analytics Cloud (SAC)-platform.

Download de whitepaper

Tijds- en kwaliteitswinst met de CbC-app 


  • Bespaar tijd,
  • Voorkom onaangename verrassingen,
  • Profiteer van heldere dashboards,
  • Diepere analyses
  • Concentreer u op analyse vraagstukken.

Oplossingen

Het samenstellen, rapporteren, beoordelen en analyseren van de Country-by-Country rapportage in één handige app. De app is een SAP Qualified Partner-Packaged Solution en wordt aangeboden in 3 verschillende varianten:

Standaard CbC App

Naast de verplichte rapportages van de OECD, heeft u de beschikking over de verschillende dashboards die inzicht geven in de beoordeling door de Belastingdienst en helpen bij het analyseren van additionele tax vraagstukken.

Demo Standaard CbC App

Premium CbC App

Deze app biedt dezelfde functionaliteiten als de standaard app, maar voorziet ook in de publicatie naar XML en de deponering van de CbC rapportage bij de Belastingdienst op basis van een door CPMview ontwikkelde template.

Demo Premium CbC App

Enterprise CbC App

Deze variant is bedoeld voor organisaties waarbij de benodigde informatie niet of in een dermate grote diversiteit van verschillende systemen is opgeslagen, dat handmatige invoer benodigd is. Deze app biedt tevens een workflow, agenda en voortgangsmonitor om het proces te optimaliseren.

Demo Enterprise CbC App

Contact

Wilt u meer informatie over Country-by-Country rapportage en analyse? Neem vrijblijvend contact op.

Contact