CPM-Software Selectie

Ondersteuning en advies bij de selectie van uw CPM-Software


Bent u op zoek naar een tool die u ondersteunt in de uitvoering van uw Corporate Performance Management-processen? Denk hierbij aan software voor uw financiële forecast, het vastleggen van uw jaarlijkse budgetten, of software dat voorziet in externe rapportageprocessen.

Wilt u uw huidige CPM-software vervangen, of bent u op zoek naar een andere software vendor? Wij helpen u graag bij de selectie van de juiste vendor met als doel passende CPM-oplossingen te selecteren ten behoeve van al uw financiële processen.

Whitepaper CPM-Software Selectie

Experts in CPM-Software

Als experts op het gebied van CPM-software en de implementatie van financiële processen voor onder meer Budgetteren, Forecasten en Rapporteren, kunnen wij u uitstekend begeleiden aan de hand van ons CPM-Software-Vendor-selectietraject. Als Corporate Performance Management-specialisten geloven wij dat een succesvol selectietraject waarborgt dat uw toekomstige CPM-tool naadloos aansluit bij de behoeften van uw stakeholders en tevens voorziet in de van rechtswege gestelde rapportagevereisten.

Met onze alles-in-één-benadering inventariseren wij uw behoeften en stellen we concrete vereisten op. Deze vereisten worden getoetst bij diverse leveranciers. Hierbij houden we rekening met marktontwikkelingen en financiële trends.

SAP BPC Hybride planning

Denk groot, begin klein!

Wees duidelijk over het einddoel en begin met ontdekken zonder onverwachte kosten of grote risico’s.

In 5 stappen naar een CPM-oplossing die past bij uw wensen en ambities

Een selectieproces waarin we intensief met u samenwerken om de juiste leverancier en software te selecteren.

Stap 1. Samenstelling & Start

Samen met u definiëren wij de projectorganisatie en starten wij met het verzamelen van relevante bedrijfsinformatie voor het selectieproces.

 

Stap 2. Wensen & Behoeften

Wij inventariseren uw behoeften, kijken daarbij naar de huidige situatie en wensen voor de toekomst. Deze wensen en behoeften vertalen wij naar concrete systeemvereisten.

Stap 3. Leveranciers selectie

We selecteren welke softwareleveranciers het beste aansluiten bij uw wensen en behoeften. Hierop nodigen we verschillende leveranciers uit.

Stap 4. Leveranciers analyse

Wij analyseren en vergelijken verschillende leveranciers en ontwikkelen samen met u een passende testcasus, zodat leveranciers u kunnen aantonen welke oplossingen geschikt zijn. 

Stap 5. Advies & Selectie

Wij scoren de voorgeselecteerde leveranciers aan de hand van uw behoeften en komen samen met u tot een selectie van een goede leveranciers met de juiste software! 

 

Ontvang informatie over onze aanpak!

Vraag vrijblijvend naar onze whitepaper en ontvang meer informatie om tot een goede CPM-software selectie te komen.

Ja, ik wil de whitepaper ontvangen

Voordelen van ons CPM-Software Selectietraject


  • Onze mensen hebben jarenlange en veelzijdige expertise in financiële verslaglegging, zowel intern als extern.
  • Wij hebben een bewezen track-record voor het selecteren en de implementatie van CPM-software bij vele bedrijven.
  • Wij kennen onze klanten en zijn in staat om binnen een korte doorlooptijd uw processen, betrokkenen en bijpassende behoeften in kaart te brengen.
  • U bespaart hierdoor tijd en kosten en bovendien vermijdt u risico’s op een onvolledige selectie wanneer u gebruik maakt van ons selectietraject.
  • Onze aanpak draagt bij aan een sterke onderhandelingspositie met leveranciers.

Contact

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze aanpak voor CPM Software Vendor Selection? Neem vrijblijvend contact op.

Contact