CPMview klantevent ‘Data is zilver, inzicht is goud’

‘Data is zilver, inzicht is goud’

Tijdens het CPMview hebben we gesproken over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Corporate Performance Management. Daarbij hebben we genoten van inspirerende sprekers en geleerd van aansprekende praktijk voorbeelden. Ontwikkelingen op het gebied van dashboarding, supportdienstverlening en een klantcase stonden op het programma. Daarnaast heeft Maarten van der Weijden, winnaar van Olympisch goud en ervaren finance manager ons meegenomen in zijn persoonlijke levensverhaal. 

We delen graag de high-lights van deze middag met u!

 

Sessie gemist?

Heeft u ons klantevent gemist, hier vindt u een impressie van de middag! Wilt een een hele sessie terugkijken, vraag bij ons de video op van de complete presentatie.

Meer informatie >>

CPMview Support

Suzanne Hermans, Support Consultant bij CPMview, heeft tijdens de sessie antwoord gegeven op de vraag: ‘Hoe vergroot u de betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit van uw financiële rapportageproces?’
CPMview heeft onlangs de organisatie rondom haar supportwerkzaamheden geformaliseerd. Er zijn 2 dedicated supportconsultants aangesteld, de Service Level Agreement (SLA) is uitgebreid met nieuwe diensten en er is een registratietool geïmplementeerd.
Heeft u een probleem met uw applicatie maar is support goed geregeld dan kunt u terugvallen op experts die voor u klaar staan en weten hoe ze een probleem op moeten lossen. Wij komen we graag een keer bij u langs om de nieuwe werkwijze te bespreken en/ of een review te doen tussen bestaande en nieuwe SLA. Wanneer u nog geen SLA heeft dan komen graag langs om uit te zoeken of het afsluiten van een SLA waarde toevoegt.

Lees meer>>

De weg naar goud

Maarten van der Weijden, olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen, nam ons meenemen in zijn persoonlijke verhaal over samenwerken en vertrouwen, innovatie en een wereld die niet maakbaar is. Door zijn ervaring als finance manger bij Unilever wist Maarten ook goed de vertaling te maken naar de leefwereld van de finance professional. Alle deelnemers ontvingen een boek van Maarten ‘Beter’, waarin zijn levensverhaal staat beschreven.

Demo dashboarding: van operationele data naar stuurinformatie

Tijdens deze demo heeft u kunnen zien hoe u snel en eenvoudig een helicopterview creëert over uw data. De centrale vraag was ‘Hoe haalt u meer uit uw CPM-oplossing en operationele data?‘. Zowel de voordelen van SAP BusinessObjects Cloud en BOARD hebben wij laten zien aan de hand van een live demo. Daarbij zoomden we in op:

  • Eenvoudig creëren van real-time dashboards
  • Planningsfunctionaliteit
  • KPI-analyse
  • Value driver tree met ‘what-if scenario’s’
  • Profitability & Cost management
  • Predictive analytics
  • Digital boardroom (BOC)
  • Mobile

Heeft u de demo gemist maar wilt u toch graag meer weten. Wij maken graag een demo op maat.

Contact

Wilt u de presentaties ontvangen of wilt u meer informatie over een van de sessies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op!