Simplify Finance and Put Your Business in the Fast Lane 09-09-2015

SAP Finance Inspiration Day

De rol van Finance in de organisatie wordt met de dag strategischer. De CFO en zijn team zijn als geen ander in staat om meerwaarde te leveren. Finance heeft een kristalhelder beeld van alles wat er in de organisatie gebeurt. Met behulp van die inzichten kan de CFO elke afdeling in de organisatie helpen om optimaal te presteren, van sales tot inkoop en van HR tot logistiek.

Wat heeft u nodig om zich te ontwikkelen tot strategisch adviseur? Welke trends en ontwikkelingen spelen daarbij een rol? En hoe vermindert u complexiteit om de business een boost te geven? Op woensdag 9 september dagen wij sprekers én bezoekers uit om zich te verdiepen in deze vragen.

Lees uitgebreide informatie over het programma. U kunt zich ook meteen registreren. 

Ook dit jaar leverert CPMview weer verschillende bijdragen aan het programma: een keynote en een deepdive sessie door Bart van Onzen.

 

Deepdive Sessie: Zorgen voor de CFO over nieuwe fiscale regelgeving (BEPS/ CBC)

Vanaf 2016 worden multinationals geconfronteerd met de nieuw BEPS richtlijnen (Country by country rapportage) vanuit de G20 / OESO. Niet alleen betekent dit een extra rapportage verplichting; eveneens zijn multinationals dan verplicht om fiscale constructies inzichtelijk te maken. Daarnaast pleit Nederland ervoor om deze rapportage openbaar te maken. Wat betekent deze nieuwe richtlijnen voor uw organisatie en wat betekent dit voor u als CFO?

Uit een onderzoek blijkt meer dan 80% van de CFO’s zich zorgen maken over reputatierisico’s , belastingrisco’s en de administratieverplichtingen.

In deze workshop wordt nader ingegaan op de risico’s en mogelijke oplossingenrichtingen. Tevens wordt een dashboard gepresenteerd, die de risico’s in kaart brengt. Kortom, alles wat u als CFO moet weten over deze nieuwe fiscale regelgeving zal aan bod komen.

 

Bekijk ook onze bijdrage van vorige jaar