Count on more

tevreden managers

Wie maakt gebruik van onze diensten?

Download Case

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Royal Cosun

Royal Cosun heeft behoefte aan een goede supportconstructie van zijn financiële consolidatie- en rapportageproces in SAP BPC. De coöperatie van Nederlandse suikerbietentelers maakt al enige tijd gebruik van SAP BPC en wil te allen tijde beschikken over een stabiele en solide informatievoorziening.

Re-design SAP BPC for Fagron

Over time, the business model of Fagron changed and SAP BPC was not able to meet all business requirements anymore. They needed a partner to re-design the financial reporting and consolidation processes. Fagron is global market leader in the market of pharmaceutical compounding and active in 32 countries in Europe, the Americas, the Middle East, Africa, Asia […]

PVH Europe BV

PVH Europe BV is de trotse eigenaar van een reeks grote kledingmerken waaronder Calvin Klein en Tommy Hilfiger en maakt al geruime tijd succesvol gebruik van SAP BPC als tool voor zijn informatievoorziening van de financiële consolidatie en forecasting. Na een intensieve periode van verzamelen en analyseren van requirements heeft PVH een ontwerp aangenomen voor de implementatie van SAP BPC versie 10 op SAP Netweaver. Aan CPMview de uitdagende taak om de nieuwe omgeving op te zetten en verder vorm te geven.

Mosadex CV

Mosadex CV is een landelijk opererende farmaceutische groothandel met drie volgesorteerde distributiecentra en heeft dringend behoefte aan een goed consolidatie- en cash flow forecastingsproces. CPMview heeft met BOARD dè perfecte oplossing.

Van der Valk

Horecaconcern Van der Valk International kan na de implementatie van BOARD door CPMview met effectieve, actuele financiële analyses de resultaten van vestigingen beter vergelijken.

Corio

Corio is één van de grootste beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfondsen met retailfocus in Europa. De portefeuille van € 7,1 miljard bestaat uit een groot aantal winkelcentra met nadruk op Favourite Meeting Places: een plek waar mensen graag heen gaan om vrienden te ontmoeten, zich te vermaken of om iets te eten of te drinken. Op basis van SAP Business Planning & Consolidation (BPC) heeft Corio samen met CPMview de consolidatie van cijfers gestroomlijnd.

Inter IKEA Systems

Inter IKEA Systems biedt als eigenaar van het “IKEA concept” over de hele wereld oplossingen aan aan de verschillende IKEA retailers. Tenneinde het eigen financiële rapportageproces verder te stroomlijnen was er de behoefte om een cash flow forecasting model toe te voegen aan de bestaande SAP BPC omgeving.

ERIKS

ERIKS BV is een internationale industriële dienstverlener op het gebied van werktuigbouwkundige componenten en is op zoek naar een robuuste en betrouwbare managementinformatie-omgeving ter ondersteuning van de financiële rapportagecyclus. Naar aanleiding van de positieve resultaten van een tweetal proof of concepts (POC’s), is CPMview gevraagd om een voorstel uit te werken voor de ingebruikname van een ‘profitability reports’ oplossing binnen ERIKS.

Verder International

Verder International heeft ambitieuze groeiplannen. Effectieve, actuele financiële verslaglegging is daarvoor onmisbaar. Het bedrijf gebruikte voorheen Excel-sheets om informatie van vestigingen te consolideren op groepsniveau. Dit leidde maandelijks tot veel, handmatig en foutgevoelig werk.

Esperite

Esperite is gespecialiseerd in de opslag van stamcellen. Als transparant, beursgenoteerd bedrijf wil Esperite de financiële cijfers zo snel mogelijk overzichtelijk presenteren aan interne en externe belanghebbenden. Dankzij een soepele en standaard implementatie van SAP BPC door CPMview kan de financiële afdeling 2x zo snel standaard rapportages maken.

Tommy Hilfiger

Beate Uhse BV

Beate Uhse BV is een internationaal concern met business in de erotische sector, dat problemen kent met de betrouwbaarheid en stabiliteit van zijn rapportage-omgeving. Beate Uhse heeft CPMview gevraagd om een voorstel te doen voor het uitvoeren van een vooronderzoek om de huidige situatie en knelpunten in kaart te brengen en tevens een advies uit te brengen hoe te komen tot een stabiele en betrouwbare rapportage-omgeving.

Nostrum Oil & Gas LP

Nostrum Oil & Gas LP maakt veelzijdig gebruik van de diensten van CPMview. Het olie- en gasbedrijf valt terug op CPMview voor de implementatie van niet alleen SAP Busines Planning & Control (BPC), maar ook voor de inrichting van SAP Disclosure Management (DM) en SAP Workforce Builder (WFB).

Arcadis

Arcadis is een wereldspeler in engineering en consultancy op het gebied van infrastructuur, water, omgevingsmanagement en gebouwen. Het bedrijf maakt een forse groei door dat zorgt voor uitdagingen voor de bestaande IT infrastructuur. CPMview is door Arcadis benaderd om mee te denken in de hervorming van de bestaande SAP BPC omgeving.

Propertize

Propertize B.V. (voorheen SNS Property Finance) gebruikt al een aantal jaren SAP Business Planning & Consolidation (BPC) voor de financiële consolidatie en rapportage. Vanaf de ingebruikname van BPC zijn een aantal huidige werknemers van CPMview bij de inrichting van de applicatie betrokken geweest. De applicatie werkt sinds die tijd naar tevredenheid. De applicatie is stabiel, behoeft weinig onderhoud en voldoet in de behoeftes. I.v.m. een wijziging in de IT infrastructuur heeft Propertize een beroep gedaan op de expertise van CPMview om de huidige SAP BPC applicatie mee te verhuizen naar de nieuwe omgeving.

Park Plaza

CPMVIEW LOST MET BOARD DRIE CPM-UITDAGINGEN OP VOOR PARK PLAZA

De informatie voor managementrapportages is bij Park Plaza opgeslagen in verschillende systemen. Zo worden gegevens over bijvoorbeeld kamerreserveringen, eten & dranken en personeelsplanning opgeslagen in Opera, en geconsolideerde gegevens in SAP BPC.

Laad meer