Nieuwe stroken

Accurate planning bij Asito met SAP BPC geeft inzicht op klantniveau


Asito, een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland met meer dan 10.000 medewerkers, heeft SAP BPC geïmplementeerd voor een accurate planning die inzicht geeft tot op klantniveau. Asito, een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland met meer dan 10.000 medewerkers, heeft SAP BPC geïmplementeerd voor een accurate planning die inzicht geeft tot op klantniveau.

Lees meer

Financial planning

Heeft u ook behoefte aan een flexibel planproces? Wij helpen u met een dynamische planproces waardoor u eenvoudig kunt inspelen in spelen op de bewegingen in de markt. Op het gebied van planning kennen wij diverse oplossingen waaronder revenue planning, workforce planning maar ook cashflow planning en budgetting. Onze oplossing voor Financial Planning levert u een soepel en betrouwbaar proces op die minder tijdrovend is en uitgaat van ‘een versie van de waarheid’.

Budgeting

Heeft u ook behoefte aan een flexibel planproces? Wij helpen u met een dynamische planproces waardoor u eenvoudig kunt inspelen in spelen op de.

Meer over planning

Workforce planning

Heeft u ook behoefte aan een flexibel planproces? Wij helpen u met een dynamische planproces waardoor u eenvoudig kunt inspelen in spelen op de Heeft u ook behoefte aan een flexibel planproces?

Meer over (real-time) Consolidatie

Cashflow planning

Heeft u ook behoefte aan een flexibel planproces? Wij helpen u met een dynamische planproces waardoor u eenvoudig kunt inspelen in spelen op de Heeft u ook behoefte aan een flexibel planproces? Wij helpen u met een dynamische planproces

Meer over planning

Blok met afbeelding


  • hfshehdf
  • dhdfjddkffd]df
  • eiorjiejojrioejoerijre
  • rieorjiejrije
  • rejr
  • eorjeojrie eijr oiejirj eoijr iej
  • iejerioejiorejiejrierjiejriore ij erererioj
  • erijeroerjiojre ioerjierj
  • iojeroijeroijer

Tekst 2/3 kolom

Om categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar deOm categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar deOm categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar deOm categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar deOm categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar deOm categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar deOm categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar deOm categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar deOm categorieën toe te voegen die al bestaan in andere talen, moet u gaan naar de.


Titel afbeelding tekst

CPMview maakt gebruik van SAP Business Planning & Consolidation (BPC). SAP BPC is een bewezen oplossing en biedt vele mogelijkheden voor het ontsluiten van ‘big data’. SAP BPC is beschikbaar als cloud oplossing maar ook on-premise.

Wij zijn ‘special expertise partner’ van SAP voor de implementatie van SAP BPC. U profiteert dus van jarenlange ervaring met SAP BPC.

Meer over SAP BPC >

Titel voordelenstrook

Heeft u ook behoefte aan een flexibel planproces?
Predicitive
Een versie van de waarheid

“In al die jaren hebben wij een uitgebreid track record opgebouwd met succesvolle implementaties, zowel nationaal als internationaal.”

Titel Call to Action


Heeft u ook behoefte aan een flexibel planproces? Wij helpen u met een dynamische planproces waardoor u eenvoudig.

Meld u aan voor onze mailinglist en mis geen enkele update

Stel uw vraag via Skype

Damien Wiegman, Partner CPMview

Damien heeft Jarenlange ervaring met SAP BPC en een uitgebreide expertise op het gebied van planning. Bent u opzoek naar meer informatie, heeft u specifieke vragen over planningsvraagstukken binnen uw organisatie? Neem contact op!