OneStream Software

OneStream Partner

Wij zijn erkend partner van OneStream. OneStream biedt een krachtig, geïntegreerd en onafhankelijk Corporate Performance Management (CPM) Platform voor financiële consolidatie, budgeting & planning, rapportage, analyse en datakwaliteit. Als partner van OneStream kunnen wij u ondersteunen bij de selectie, implementatie en continue support van OneStream Software en oplossingen.

OneStream Solutions

OneStream biedt naast oplossingen voor de hier onder genoemde onderwerpen ook een Marketplace vergelijkbaar met de appstore op je Iphone. De Marketplace biedt toegang tot meer dan 50 (meestal gratis) aanvullende oplossingen en wordt continu verrijkt met nieuwe content. Daarmee onderscheidt OneStream zich in de EPM markt en biedt het continue innovaties op haar platform. Voorbeelden van in het oog springende MarketPlace oplossingen zijn Account Reconciliation, Planning solutions voor People, Sales, Cash and Capital, en Workflow solutions als een Task Manager en Close Manager om nog meer grip en controle te houden op het rapportageproces.

Financial Close & Consolidation

Stroomlijn uw financiële afsluiting en consolidatie processen en voldoe aan de complexe eisen voor accounting en reporting. Creëer snelle inzichten in financiële resultaten.

 

Financial Close & Consolidation

Planning, Budgeting & Forecasting

Een flexibele planningsoplossing voor zowel strategisch, financieel en operationele planning in één uniforme oplossing.

Planning, Budgeting & Forecasting

Reporting & Analyse

Op tijd de juiste informatie opleveren in het juiste format vanuit één platform voor zowel financiële rapportage, management rapportage en rapportages waartoe u wettelijk verplicht bent.

Reporting & Analyse

Financial Data Quality

Realiseer directe integratie met uw bronsystemen. Krijg inzicht in uw data integratie processen en profiteer van betrouwbare databronnen.

Financial Data Quality

Compliance Solutions

Voldoe aan de wettelijke eisen voor wereldwijde reporting standaarden, waaronder US GAAP, IFRS en lokale reporting eisen als CBS-DNB rapportage.

Compliance Solutions

XF MarketPlace

De XF MarketPlace biedt klanten toegang tot kant en klare oplossingen om het OneStream XF SmartCPM™ Platform uit te breiden zonder extra complexiteit toe te voegen. Meer dan 50 oplossingen zijn beschikbaar voor download.

XF MarketPlace

OneStream Software biedt een  compleet, modern en best of breed CPM platform. Bovendien profiteert u van continue updates en vernieuwingen.

Voordelen OneStream Software


  • Modern en schaalbare technologie,
  • Cloud of on-premise,
  • Snelle ontwikkeling & upgrades,
  • Uitgebreid aanbod van standaard oplossingen in de Marketplace.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, meld u aan voor onze mailings.