Ontbijtevent Group Reporting

Events

Wat is SAP S/4HANA for Group Reporting?

SAP Group Reporting voor S/4HANA is een strategische oplossing van SAP voor het consolideren van data direct op het S/4HANA systeem. De doelstelling van SAP is om hierbij de beste onderdelen van de verschillende consolidatie oplossingen die SAP aanbiedt te combineren in één consolidatie oplossing geïntegreerd in het S/4HANA ERP systeem. Het principe van “continuous accounting” wordt hier toegepast in combinatie met real time toegang tot financiële informatie. Dit is bereikbaar doordat SAP S/4HANA Group Reporting op dezelfde data werkt als het accounting proces, waardoor er geen data replicatie nodig is. Dit maakt SAP S/4HANA Group Reporting de oplossing voor real-time consolidatie.

SAP Group Reporting integreert naadloos met SAP Analytics Cloud voor het consolideren van budgetten & forecasts en het analyseren daarvan.

Ontbijtevent Group Reporting

Graag houden wij u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Group Reporting. Daarom hebben wij een sessies gepland waarin we u, tijdens een heerlijk ontbijt, in korte tijd bijpraten over de laatste ontwikkelingen.

Event info

Datum: 17 oktober, 2019

Tijd: 8-10 uur
Locatie: Restaurant Zuiver, Krommewetering 51, 3543 AM Utrecht

Aanmelden ontbijtevent Group Reporting

Voor meer informatie over Group Reporting, neem vrijblijvend contact op.

Contact