Ontbijtsessie SAP Analytics Cloud

Events SAP Analytics Cloud
Datum: 20 juni, 2019
Tijd: van 8 uur – 10 uur
Locatie: Restaurant Zuiver, Krommewetering 51, 3543 AM Utrecht

 

Budgeting & Forecasting met SAP Analytics Cloud

Graag nodigen wij u uit voor onze ontbijtsessie Budgeting & Forecasting met SAP Analytics Cloud. Tijdens een heerlijk ontbijt wordt u in korte tijd bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen het SAP EPM landschap: SAP Analytics Cloud & SAP Group Reporting.

Daarna verdiepen we ons in de verschillende planning- en forecasting functionaliteiten die SAP Analytics Cloud te bieden heeft aan de hand van een interessante casus en een live-demo.

Zowel SAP Analytics Cloud als SAP Group Reporting zijn de twee nieuwste toevoegingen op het bestaande EPM landschap van SAP. Deze ontbijtsessie focust zich vooral op het gebruik van SAP Analytics Cloud voor planning & forecasting. Tijdens de sessie wordt een demo in SAP Analytics Cloud gegeven, om te laten zien hoe SAP Analytics Cloud als tool gebruikt kan worden voor de vertaling van strategie naar het behalen van competitieve voordelen op de korte en lange termijn.

Waarom Budgeting & Forecasting met SAP Analytics Cloud?

Planning & Forecasting cycles kosten veel tijd, zijn vaak lastig aan te sluiten op elkaar en het eindeloos aan elkaar knopen van Excelsheets levert doorgaans veel frustratie op.

Door Planning & Forecasting processen onder te brengen in SAP Analytics Cloud kunt u eenvoudig deze processen integreren met business drivers, strategische initiatieven en acquisities. Vanuit deze drivers kunt u de organisatie sturen, verschillende vormen van planning integreren, predictieve forecasts uitvoeren en krijgt u beter inzicht. Kortom profiteer van meer tijd voor analyses, minder handmatig werk en hogere kwaliteit van uw analyses.

Tijdens de demo laten we de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Forecast gebaseerd op business drivers in plaats van het optellen van eindresultaten.
  • Doorrekenen van verschillende scenario’s op basis van business drivers en initiatieven.
  • Integratie van een top-down meerjarenplan en bottom-up budgetteringsprocessen.
  • Een systeem dat ondersteunt bij het genereren en analyseren van forecasts op basis van machine learning en algoritmes.
  • Een flexibele forecast, waarbij snel nieuwe ontwikkelingen kunnen worden toegevoegd zonder het eindeloos aanpassen van (Excel) modellen.

SAP Group Reporting

Over SAP Group Reporting geven we een korte status update, de deep-dive hiervoor vindt plaats op 12 september. Alvast aanmelden? Mail naar info@cpmview.com

Voor wie is deze sessie interessant?

Deze sessie is interessant voor iedereen die zich met FP&A processen bezighoudt binnen zijn of haar organisatie. Daarnaast is de sessie interessant als u interesse heeft in de nieuwste producten van SAP en de mogelijkheden die deze bieden om FP&A processen te stroomlijnen en te professionaliseren.

 

Kosten: Voor deelname aan deze sessie zijn geen kosten verbonden.

 

Aanmelden ontbijtsessie SAP Analytics Cloud 20 juni

Contact

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Contact