Count on more

efficiënt proces

Managementinformatie: meet de prestatie van uw organisatie

Hoe meet u de prestaties van uw organisatie? Een vraag waarmee veel CFO’s en controllers worstelen. U zoekt daarom een specialist met inhoudelijke kennis op het snijvlak van finance en IT. Met expertise die een antwoord biedt op al uw vragen en wensen op het gebied van Corporate Performance Management (CPM) en Business Intelligence. Dit vindt u bij CPMview. We leveren oplossingen voor CFO’s en controllers die tijdig betrouwbare informatie nodig hebben om op basis daarvan (trend)analyses te maken, zodat u beslissingen kunt nemen die de prestaties bedrijfsbreed verbeteren. CPMview levert een full-service concept rondom Corporate Performance Management. U kunt bij ons terecht voor:

  • Implementatie, begeleiding en succesvolle oplevering van CPM projecten
  • Support, zowel onsite als offsite
  • Training
  • Advies bij de keuze voor aanschaf van nieuwe software
  • Leveren en installeren van software
  • Hosting van de software

Planning, Budgettering en Forecasting

Onze oplossing voor plannen, budgetteren en forecasten neemt u veel werk uit handen. Tevens stijgt de kwaliteit van uw planningsproces, omdat het beter aansluit op uw business. De oplossing biedt tevens mogelijkheden om de frequentie van uw forecastingproces te verhogen. Bovendien kunt u sneller inspelen op veranderingen.

Meer over Planning, Budgettering en Forecasting >>

Financiële Consolidatie

U wilt altijd ‘in control’ blijven, ook als organisatiestructuren wijzigen. Het is dan van groot belang om interne en externe rapportages vanuit een centrale, betrouwbare omgeving samen te stellen. CPMview biedt hiervoor een standaardoplossing om de cijfers van alle entiteiten binnen uw organisatie gestructureerd en consistent te consolideren, conform nationale en internationale regelgeving.

Meer over financiële consolidatie>>

Managementrapportage & Analyse

Wij leveren een overzichtelijke dashboards voor managementrapportages en analyses om samenhangend te rapporteren. Hiermee achterhaalt u snel oorzaken van kostenstijgingen in uw productieketen, of omzetdalingen. Actuele informatie is beschikbaar op elk gewenst moment, in de juiste vorm en voor elke medewerker binnen uw organisatie, zodat zij uw business tijdig kunnen bijsturen.

Meer over Managementrapportage & Analyse>>

Cash Flow Prognose

Met precies voldoende liquide middelen om overnames en investeringen te financieren, kan uw organisatie groeikansen grijpen en een voorsprong nemen op concurrenten. Met onze oplossing voor cash flow prognoses krijgt u compleet inzicht in de financiën van uw organisatie. Van winst- en verliesrekening, investeringen en aflossingen tot omzetgroei: alle variabelen die van belang zijn om uw cash flow in kaart te brengen zijn transparant opgenomen in deze oplossing.

Meer over Cash Flow Prognose>>

Profitability & Cost Management

Met Profitability & Cost Management kunt u de kosten van al uw processen inzichtelijk maken en afzetten tegen de bijbehorende opbrengsten. Daarnaast kunt u met ‘what-if’ scenario’s bepalen wat de effecten zijn van bepaalde maatregelen. In een handomdraai berekent u de winstgevendheid van uw organisatie.

Meer over Profitability & Cost Management>>

Contact

Wilt u meer informatie? Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!