Count on more

fact-based besluiten

Cash Flow Prognose

Compleet inzicht

Met precies voldoende liquide middelen om overnames en investeringen te financieren, kan uw organisatie groeikansen grijpen en een voorsprong nemen op concurrenten. Met onze oplossing voor cash flow prognoses krijgt u compleet inzicht in de financiën van uw organisatie. Van winst- en verliesrekening, investeringen en aflossingen tot omzetgroei: alle variabelen die van belang zijn om uw cash flow in kaart te brengen zijn transparant opgenomen in deze oplossing.

‘Lean & mean’ ondernemen is de beste manier om de gevolgen van de economische crisis op te vangen. Met precies voldoende liquide middelen om overnames en investeringen te financieren, kan uw organisatie de groeikansen grijpen die u nodig heeft om een voorsprong te nemen op concurrenten.

What-if scenario’s

Op basis van de historische cijfers, rekening houdend met seizoensinvloeden, eventuele langere betalingstermijnen die u verwacht, stijgende/dalende marges, kunt u ‘what-if’ analyses en scenario’s doorrekenen om op ieder gewenst moment te bepalen hoe uw organisatie er financieel voorstaat.

Onze opdrachtgevers gebruiken cash flow prognoses als verantwoordingsinstrument voor externe stakeholders (zoals banken). Als rapportages goed en volledig zijn onderbouwd, levert dit een rentekorting op.

Onze klanten

Inter IKEA Systems biedt als eigenaar van het “IKEA concept” over de hele wereld oplossingen aan aan de verschillende IKEA retailers. Tenneinde het eigen financiële rapportageproces verder te stroomlijnen is er de behoefte om een cash flow forecasting model toe te voegen aan de bestaande SAP BPC omgeving.

Meer klantcases >>

 

Cashflow forecasting: Een must-have voor elke organisatie

Om direct maar met de deur in huis te vallen; cashflow is van alle financiële KPI’s de meest zuivere vorm om de prestatie van een organisatie te meten en te beoordelen. Vandaar ook dat we in deze blog de cashflow, expliciet de forecast van de cashflow, centraal willen stellen.

Naar de blog >>

Contact

Wilt u meer informatie? Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!