Count on more

betrouwbare rapportage

Jaarrekening en XBRL

Cijfers transparant en snel presenteren

CPMview heeft standaardmethoden ontwikkeld om uw jaarrekeningtraject te stroomlijnen. Dankzij onze oplossingen kunt u op basis van één versie van de waarheid al uw cijfers transparant presenteren aan auditors en andere externe partijen. Uw jaarrekening wordt automatisch voorzien van XBRL-tags en u krijgt de beschikking over een grote variëteit aan koppelingen om de jaarrekening flexibel te exporteren naar het gewenste formaat: van Microsoft Word, Excel of Powerpoint tot PDF, HTML en XBRL-bestand. Resultaat: de samenwerking met uw accountant verloopt soepeler en u kunt uw jaarrekening sneller aanleveren bij de Kamer van Koophandel.

Effectief opstellen van uw jaarrekening

Na de consolidatie van alle cijfers binnen uw organisatieonderdelen volgt het sluitstuk: de jaarrekening. Wellicht moet u daar nu nog veel handmatig werk voor verrichten. Informatie vergaren, samenvoegen, knippen en plakken, grafieken toevoegen. Dit kan efficiënter. Zeker met de invoering van de verplichte XBRL-rapportages door de Kamer van Koophandel en Belastingdienst in 2014, is het belangrijk om tijdig te evalueren of uw organisatie de jaarrekening sneller en effectiever kan opstellen.

Uiteraard voldoen alle rapportages aan algemeen aanvaarde boekhoudprincipes, zowel Nederlandse als internationale (Dutch Gaap, US en UK Gaap). Daarnaast leveren wij voor financiële instellingen standaardrapportages die voldoen aan diverse (internationale) eisen, zoals FINREP en COREP

Contact

Wilt u meer informatie? Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!