Managementrapportage & Analyse

Managementrapportages bij Fagron die aansluiten op de behoeften van de business


In de loop van de jaren is het business model van Fagron veranderd en SAP BPC voldeed niet meer aan de eisen en wensen van de business. CPMview realiseerde een passend re-design voor het financial reporting en consolidatie proces.

Meer over de case

Rapportage & analyse

Organisaties hebben vandaag de dag behoefte aan real-time business intelligence, ad hoc rapportages, en what-if analyses om de besluitvorming van vandaag vorm te geven en klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen.

CPMview levert overzichtelijke rapportages, visualisaties en analyses om samenhangend te rapporteren. Hiermee achterhaalt u snel oorzaken van kostenstijgingen of omzetdalingen in uw waardeketen. Actuele informatie is beschikbaar op elk gewenst moment, in de juiste vorm en voor elke medewerker binnen uw organisatie, zodat zij uw business tijdig kunnen bijsturen.

Rapportage

Uw belangrijkste management rapportages (format en device onafhankelijk) op het gebied van strategy, finance, tax en treasury.

Business Intelligence

Combineer interne en externe data bronnen en bouw eigen visualisaties, storyboards en what-if analyses in de cloud op een modern in-memory platform.

Boardroom

Verbeter besluitvorming op C-level door real-time inzicht te bieden in de prestaties van uw organisatie en deze ad-hoc te analyseren.

Voordelen rapportage & analyse met SAP BPC en SAP Analytics Cloud


  • Compleet: overzichtelijke visualisaties en rapportages
  • Analysekracht: bouw je eigen ad hoc visualisaties, storyboards en what-if analyses
  • Kwaliteit: betrouwbare cijfers
  • Actuele informatie: gestructureerd en real time rapporteren
  • Cloud: gemakkelijk toegankelijk en device onafhankelijk
  • Organisatiebreed: analyses van de ‘top floor tot de shop floor’
  • Transparant: informatie beschikbaar vanuit één betrouwbare informatiebron
  • Communicatie: verbeterde mogelijkheden voor samenwerking en communicatie

Onze toegevoegde waarde: kennis van Finance & IT

CPMview heeft specialistische kennis van Finance en IT en weet hoe u het beste om kunt gaan met de enorme hoeveelheid beschikbare data. U beschikt dan over heldere rapportages, alleen die data die u echt nodig heeft, afgestemd en in lijn met uw strategie.


Agile finance processes

‘Wij zijn beter in staat om op basis van een kleine hoeveelheid informatie beslissingen te nemen dan op een enorme hoeveelheid informatie’, aldus Bart van Onzen, Partner CPMview.

Organisaties hebben het verzamelen van informatie tot ware kunst verheven. Daardoor drijven ze nu veelal op een overweldigende oceaan aan data, wat hen niet heel flexibel maakt. De komende vijf jaar zijn we getuige van een koerswijziging; we gaan data écht in ons voordeel laten werken. Zo kunnen we de overstap maken van drijven op data naar een wendbare, datagedreven organisatie. Daarin is een hoofdrol weggelegd voor de CFO. Laat data in uw voordeel werken.

Technologie

Om uw CPM-oplossingen te realiseren gebruikt CPMview software van SAP, een gerenommeerde leverancier van Corporate Performance Management- en Business Intelligence software.

SAP Business Planning & Consolidation

CPMview maakt voor haar oplossingen gebruik van SAP Business Planning & Consolidation. Wij zijn ‘recognized expertise partner’ van SAP voor de implementatie van SAP BPC. U profiteert dus van jarenlange ervaring!

SAP BPC

SAP BPC Optimized for S/4HANA

SAP BPC Optimized for S/4HANA werkt direct met S/4HANA; het ERP-systeem van SAP en bevat onderliggend in-memory HANA-platform.

SAP S/4HANA

SAP Analytics Cloud

SAP Analytics Cloud combineert planning, predictive analytics, business intelligence en governance, riskmanagement en compliance (GRC) in één cloudoplossing.

SAP Analytics Cloud

Compleet en overzichtelijk dashboard met SAP

Compleet en overzichtelijk dashboard waarin u realtime overzichten kunt beheren. In huidige economie moet u veel sneller en nauwkeuriger zakelijke beslissingen nemen dan in het verleden. Het is daarom noodzakelijk altijd en overal inzicht te hebben in de actuele cijfers. De Digital Boardroom van SAP levert deze mogelijkheid.

Meer over SAP Digital Boardroom >>

Meer informatie over management reporting & analysis?


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, meld u aan voor de nieuws updates!

 

Edwin van den Broek, Partner CPMview

Edwin heeft jarenlange ervaring met SAP BPC en uitgebreide expertise op het gebied van reporting & analysis. Bent u opzoek naar meer informatie, heeft u specifieke vragen over reporting & analysis vraagstukken binnen uw organisatie? Neem contact op!