Count on more

overzichtelijk dashboard

Managementrapportage & Analyse

Uw business tijdig bijsturen

CPMview levert overzichtelijke dashboards voor managementrapportages en analyses om samenhangend te rapporteren. Hiermee achterhaalt u snel oorzaken van kostenstijgingen in uw productieketen, of omzetdalingen. Actuele informatie is beschikbaar op elk gewenst moment, in de juiste vorm en voor elke medewerker binnen uw organisatie, zodat zij uw business tijdig kunnen bijsturen.

Actuele informatie altijd en overal beschikbaar

Om de business tijdig bij te sturen moeten managers beschikken over actuele, transparante en betrouwbare informatie. Als uw ERP-systeem vooral dient als bron voor een grote variatie aan Excel-lijsten die niet met elkaar overeenstemmen, is het lastig om uw beslissingen te onderbouwen en de juiste besluiten te nemen. CPMview levert overzichtelijke dashboards met rapportage- en analysetools om samenhangend te rapporteren. Denk aan mogelijkheden om kostenstijgingen in uw productieketen te achterhalen, of de reden van omzetdalingen.

We werken altijd met het ‘één versie van de waarheid principe’. Actuele informatie is dus beschikbaar op elk gewenst moment, in de juiste vorm en voor elke medewerker binnen uw organisatie. U hebt daardoor altijd controle over uw organisatie. Door het automatiseren van het informatieproces heeft u bovendien meer tijd voor analyse en sturing. Het verzamelen van data voegt immers geen waarde aan de organisatie toe.

Dashboard voor management rapportage met BOARD

Met BOARD is uw business performance eenvoudig samen te vatten in prachtige visualisaties. Dit levert een dashboard dat u zelf kunt aanpassen zonder dat daarbij programmeer kennis nodig is. Daarbij kunt u eenvoudig data uit verschillende bronnen combineren.

Meer informatie over BOARD >>

Compleet en overzichtelijk dashboard met SAP

U beschikt te allen tijde over operationele, tactische en strategische informatie om tijdig te reageren. In het dashboard kunnen managers zelf alerts instellen, waardoor automatisch mails worden verstuurd als bepaalde doelen niet worden gehaald. Managers kunnen zelf bepalen of zij actuele informatie via een ‘push-’ of ‘pull’-model willen ontvangen en via welk apparaat, op basis van brede informatievragen, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Het resultaat is dat uw organisatie veel vergadertijd kan besparen, omdat u niet langer hoeft te overleggen over de bron van informatie en de juistheid daarvan. U kunt betere en snellere beslissingen nemen en gestructureerd werken.

Meer over SAP >>

Onze klanten

Horecaconcern Van der Valk International kan na de implementatie van BOARD door CPMview met effectieve, actuele financiële analyses de resultaten van vestigingen beter vergelijken. Edwin van Heteren, CFO bij Van der Valk International: “Als cijfers vroeger vragen opriepen, duurde het lang om de oorzaak te vinden. Vergelijken was helemaal moeilijk, omdat het soms appels en peren waren, vanwege verschillende versies van Excel bestanden. Met BOARD klikken we simpel door naar de bron en kunnen we snel bijsturen op basis van actuele, consistente cijfers.

Meer klantcases >>

Contact

Wilt u meer informatie? Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!

Gerelateerde clienten