Count on more

inzicht in cijfers

Strategy Management & Scorecarding

Balanced Scorecard

Op basis van de veelgebruikte balanced scorecard (BSC) kunt u prestatie-indicatoren formuleren waarmee u de prestaties van uw eigen organisatie afzet tegen die van vergelijkbare organisaties in uw branche. CPMview ondersteunt u met onze oplossing voor Strategy Management & Scorecarding door uw financiële- en HRM-processen in kaart te brengen en in lijn te brengen met uw lange termijndoelstellingen.

Om de lange termijndoelstellingen van uw organisatie te bereiken, is het essentieel om uw strategie te vertalen naar de uitvoering op de werkvloer. Op basis van de veelgebruikte balanced scorecard (BSC), een techniek voor strategisch management, kunt u prestatie-indicatoren formuleren waarmee u de prestaties van uw eigen organisatie afzet tegen die van vergelijkbare organisaties in uw branche.

Ondersteuning bij Strategy Management & Scorecarding

CPMview ondersteunt u met onze oplossing voor Strategy Management & Scorecarding door uw financiële- en HRM-processen in kaart te brengen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld meten hoe het staat met uw innovatievermogen, de kwaliteit van uw medewerkers en bedrijfsprocessen. Bovendien kunt u concrete doelen stellen. Denk aan het verhogen van de innovatie binnen uw organisatie, of het veroveren van 5% extra marktaandeel.

Onze klanten

Wilt u weten welke projecten wij hebben uitgevoerd bij onze klanten?

Bekijk onze klantcases >>

 

Contact

Wilt u meer informatie? Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!