Over ons

Jarenlange ervaring

CPMview is in 2008 opgericht door vier business consultants. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben zij de bewezen voordelen van financiële oplossingen voor CPM en BI samengevoegd tot kant-en-klare oplossingen. Hun gecombineerde kennis biedt u het voordeel van controleerbare, transparante en effectieve (financiële) rapportages, inclusief snelle implementatiemethoden. CPMview is onder meer ‘special expertise partner’ voor de implementatie van SAP Business Planning & Consolidation (SAP BPC). Onze specialisten bieden u een totaaloplossing: van advisering, implementatie, training, support, projectmanagement, hosting en het leveren van bijbehorende software.

Groei

Tevreden CFO’s en controllers bij onze opdrachtgevers (onder meer Arcadis, Arseus, Corio, Cryo-Save, Park Plaza, Tommy Hilfiger, Van der Valk en Verder International) hebben de sterke groei van CPMview gestimuleerd: sinds de oprichting hebben onze ervaren consultants vele nationale en internationale projecten succesvol voltooid.

Ons team

Mensen in ons team worden gekenmerkt door een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, en worden gewaardeerd om hun hoogwaardige kennis. Wij hechten weinig waarde aan hiërarchie maar geloven des te sterker in commitment aan elkaar en de bereidheid om een stap extra te zetten als dat nodig is om de klus te klaren.