Werkwijze

Expertise en focus

Een specialist als CPMview heeft de expertise, focus en mensen om u op resultaatgerichte wijze te ondersteunen bij de implementatie van deze geavanceerde CPM- en BI-instrumenten. Daarmee vergroten CFO’s en controllers de grip op financiële processen, financiële verantwoording en IT. Het zijn rapportage-oplossingen waarmee u snel de organisatiebreed beschikbare cijfers consolideert en uw financiële processen stroomlijnt en efficiënter maakt. Bovendien voldoet u automatisch aan wettelijke verplichtingen (zoals externe XBRL-rapportages).

naar de oplossingen>

Uw financiële processen automatiseren

Wilt u Excel, of een bestaande CPM-tool, vervangen en de bijbehorende financiële processen automatiseren? Onze oplossingen nemen u veel werk uit handen bij arbeidsintensieve financiële processen en foutgevoelige cijfermatige controles. Zeker als u niet afhankelijk wilt zijn van de IT-afdeling. Onze oplossingen kunt u zelf onderhouden, uitbreiden, verbeteren en aanpassen aan uw wensen. Worstelt u regelmatig met niet-consistente Excel-bestanden die u meer tijd kosten dan u lief is? Werkt u met meer versies van actuele cijfers en heeft u behoefte aan een ‘single version of the truth’? Wilt u bovendien uitbreiden en groeien, maar altijd ‘in control’ blijven? Dan kunnen wij u helpen om verder te professionaliseren.

naar software>

Wij doen ons werk met bewezen CPM-oplossingen én dat levert tevreden klanten op

Onze opdrachtgevers reageren na de snelle en succesvolle implementaties altijd enthousiast op de nieuwe analyse- en rapportagemogelijkheden die zij tot hun beschikking krijgen. Bekijk daarom regelmatig de referentiepagina’s op onze website om op de hoogte te blijven van uitgevoerde en nieuwe case studies over onze opdrachtgevers. Zij treden regelmatig op als referentie voor onze interessante CPM- en BI-projecten, zodat u kunt profiteren van hun ervaringen en ‘lessons learned ’.

naar klantcases>

Behaal meer resultaat uit uw CPM- en BI-investeringen

Samenwerken met CPMview levert u meer resultaat op: snel, transparant en controleerbaar. Denk aan: tijdwinst boeken met automatische rapportageprocessen; frequenter rapporteren; rapportages van en voor financiële experts (onafhankelijk van IT-specialisten). Met senior consultants, die beschikken over jarenlange expertise op het snijvlak van Finance, Processen en IT, leveren wij totaaloplossingen die optimaal gebruik maken van de software van SAP. Bent u een (middel)grote of beursgenoteerde organisatie en wilt u snel en succesvol CPM en BI implementeren? Twijfel dan niet langer: ‘Count on more’ en neem contact met ons op.

Contact

Wij informeren u vrijblijvend over wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!