Programma

KENNIS & INNOVATIE SESSIEAanmelding

CORPORATE PERFORMANCE MANAGEMENT

Datum 25 juni
Tijd: 14:00 -17:00 uur

In een middag weer volledig up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Corporate Performance Management. De laatste trend en ontwikkeling binnen group reporting en controlling komen aan bod met onder meer:

nostrumGeïntegreerde planning en rapportages met SAP software bij een onafhankelijk olie & gas exploratie en productiebedrijf
Spreker: Jan-Ru Muller, Group CFO, Nostrum Oil & Gas

Nostrum Oil & Gas is stap voor stap bezig om hun (financiële) planning en rapportagecyclus steeds verder te automatiseren vanaf ERP tot aan jaarverslag. Tijdens deze sessie vertelt Nostrum Oil &Gas hun ervaringen tot nu toe en hun toekomstvisie om met verschillende SAP EPM producten de plannings- en rapportageprocessen te verbeteren.

verderCashflow Forecasting
Spreker: Steef Klop, CFO, Verder International B.V.

Nauwkeurig inzicht in de verwachte kasstromen is steeds belangrijker voor CFO’s. Financiering van groei, druk van banken en treasury beleid zijn belangrijke drivers voor verbetering van de cashflow forecast. Steef Klop deelt zijn ervaringen op dit vlak en vertelt hoe dit in de praktijk opgelost kan worden.

 

sapSuccesvol toepassen van IT trends (cloud & in memory)
Spreker: Maarten Obels, Solution Principal EPM, SAP Nederland

Nieuwe toepassingen in de cloud zijn volledig gericht op de eindgebruiker (simple and collaborative). Tijdens deze sessie vertelt Maarten hoe SAP BPC cloud for Planning deze sprong maakt en geeft een andere dimensie aan financiële processen.

 

CPMviewTax reporting (BEPS / CBC rapportages)
Spreker: Bart van Onzen, Partner en Consultant, CPMview

Multinationals met een omzet boven de 750 miljoen EURO gaan over de boekjaren beginnend op of na 1 januari 2016 geconfronteerd worden met nieuwe BEPS richtlijnen vanuit G20 en OESO. CPMview heeft een oplossing ontwikkeld om op een efficiënte wijze de BEPS vereisten te integreren met de bestaande processen.

 

Deelname is kostenloos, meld u meteen aan!Aanmelding