Missie & Visie

Snel inzicht in de totale performance met behulp van een betrokken partner

CFO’s en controllers van nu willen snel inzicht in de totale performance van de organisatie. Overzichtelijk, betrouwbaar en gemakkelijk, en overal binnen handbereik. Hiervoor zoeken zij een betrokken partner die alle beschikbare data ontsluit en vertaalt naar heldere informatie. Het duidelijk omschreven corporate performance management project wordt geleverd binnen de juiste tijd en het juiste budget.

Onze missie: actuele en betrouwbare (financiële) data

Onze missie is om elke klant te helpen inzicht te krijgen in actuele en betrouwbare (financiële) data. Hierdoor is onze klant in staat om sneller, betere besluiten te nemen en zich te richten op de realisatie van haar strategie. Dit doen wij door onze klanten te ondersteunen bij het selecteren en implementeren van Corporate Performance Management (CPM)-oplossingen. Dagelijks werken onze consultants zij-aan-zij met onze klanten aan het verbeteren van rapportageprocessen op het snijvlak van Finance, Business en IT.  Zij beschikken over de vereiste inzichten rondom planning & budgettering, forecasting, consolidatie, rapportage en analyse.

 

Eén integraal, real-time overzicht van de totale performance van uw organisatie.

Als CFO/ Controller staat u onder constante druk om real-time (financieel) inzicht te verschaffen aan de business, winstgevendheid te maximaliseren, groei te faciliteren, te voldoen aan wet- en regelgeving, operationele kosten te verlagen, risico’s te minimaliseren en de belangen van aandeelhouders te behartigen. Daarnaast wordt er ook nog eens van u verwacht dat u als business partner, het management van de organisatie kunt uitdagen. Om aan deze verwachtingen te voldoen, is het noodzaak om CPM-processen te optimaliseren en Excel (of een ander systeem) te vervangen door een CPM-softwareoplossing.

Wij helpen uw organisatie om processen en technologie in één platform te integreren zodat er één integraal overzicht ontstaat van de (financiële) performance van uw organisatie. Dit overzicht stelt u vervolgens in staat om uw organisatie effectief bij te sturen, tijdig in te kunnen spelen op veranderingen in de markt, alsmede (nog) betere beslissingen te nemen door een gefundeerde financiële onderbouwing en analyse. En niet onbelangrijk, uw medewerkers zijn geen of minder tijd kwijt aan operationele zaken zoals het verzamelen van data, maar kunnen zich juist richten op die zaken die van waarde zijn voor uw organisatie. Namelijk, het analyseren, beoordelen en forecasten van (financiële) data.

Voor wie

Onze klanten bevinden zich in de TOP 500 van organisaties binnen de Nederlandse markt, inclusief de internationale organisaties waarvan het hoofdkantoor in Nederland gevestigd is. Tot onze klanten behoren o.a. PVH (Tommy Hilfiger), The Greenery, Syntrus Achmea RE&F, Fagron, Asito, Royal Cosun, Nostrum Oil & Gas, Park Plaza Hotels en De Heus.