Plug & Play apps

Plug & Play applicaties voor SAP Analytics Cloud


CPMview biedt unieke en bewezen Plug & Play applicaties voor SAP Analytics Cloud. Deze, eenvoudig te ontsluiten, oplossingen voegen meteen waarde toe aan de organisatie omdat er vrijwel direct mee gewerkt kan worden.

De all-in-one applicaties worden aangeboden inclusief licenties voor de betreffende software, training in het uitvoeren van de werkzaamheden en support.

Snel & eenvoudig plannen en rapporteren

Country-by-Country

Snel en direct inzicht in financiële resultaten en fiscale gevolgen per land is een belangrijke vereiste in deze tijd. CPMview levert een handige all-in-one cloudapplicatie waarmee informatie uit verschillende bronnen makkelijk kan worden gecombineerd om de Country-by-Country rapportage samen te stellen. Naast de verplichte rapportages worden ook brugstaten en dashboards aangeboden voor uitgebreide analyse. Tot slot faciliteert de app het opstellen van een XML rapportage voor de aanlevering naar de belastingdienst.

Country-by-Country app

Scenario planning Hoger Onderwijs

Deze  plug & play app is een all-in-one oplossing voor scenario planning en biedt u de mogelijkheid om eerder en beter onderbouwde besluiten te nemen doordat de impact van besluiten meteen zichtbaar zijn. De applicatie is een moderne en eenvoudige oplossing op basis van het SAP Analytics Cloud platform.

Hoger Onderwijs app

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op.

Contact