SAP BPC scan

Haal meer uit SAP BPC, doe nu de BPC Scan

Als SAP BPC-gebruiker wilt u natuurlijk alles uit uw investering halen, maar doet u dat ook? Uit onze ervaring weten wij dat het regelmatig voorkomt dat de SAP BPC-applicatie niet meer voldoet aan de verwachtingen, vallen prestaties tegen of zijn bedrijfsprocessen in de loop van de jaren veranderd waardoor SAP BPC niet meer aansluit. Met de BPC-scan krijgt u snel en eenvoudig inzicht in waar, bij de inrichting van uw SAP BPC-applicatie, winst valt te behalen. U ziet meteen waarom de prestaties tegenvallen en hoe u SAP BPC kan laten aansluiten bij de ‘best practices’ in de markt. Haal meer uit SAP BPC en doe kosteloos de BPC Scan.

Voordelen van de BPC Scan

  • Tijdsbesparing door een efficiëntere manier van invoer.
  • Sneller rapporteren door betere prestaties van uw SAP BPC-applicatie.
  • Beter sturen door grotere nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw cijfers.
  • Minder fouten door een betere integratie met uw transactionele systemen.
  • Meer analysemogelijkheden van uw cijfers voor beter inzicht.
  • Voorbereid zijn op de toekomst.

De BPC Scan

De BPC Scan is ontwikkeld om op een gestructureerde manier snel en eenvoudig uw SAP BPC-applicatie door te lichten. Hierbij kijken wij naar zowel technische als functionele aspecten. U krijgt inzicht in hoe u de processen efficiënter kunt inrichten en waar zich de zwakheden en risico’s bevinden. U ontvangt van ons aanbevelingen voor optimalisatie op basis van ‘best practices’ en onze jarenlange ervaring met SAP BPC bij de top van het bedrijfsleven.

Snel en eenvoudig inzicht

De BPC Scan is een kort maar intens proces waarin uw SAP BPC-applicatie op de belangrijkste vlakken wordt beoordeeld. Binnen een paar dagen heeft u inzicht in hoeverre het ontwerp van uw applicatie aansluit bij uw wensen en bedrijfsprocessen. Het laat u zien waar mogelijkheden liggen voor optimalisatie en het biedt de mogelijkheid om uw SAP BPC-applicatie te vergelijken met de ’best practices’ in de markt.

Wat brengt de BPC Scan in kaart?

De BPC Scan kijkt naar zowel de technische aspecten als de functionele aspecten van uw SAP BPC-omgeving, om zo een volledig beeld te schetsen. Voor een uitgebreid overzicht download de leaflet.

Contact

Wilt u meer informatie of meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op.

 

Neem contact op