SAP BPC Support

SAP BPC Support waarborgt de betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit

Bent u op zoek naar SAP BPC Support omdat vragen zo complex zijn dat specialistische kennis nodig is?  Of heeft u SAP BPC Support nodig omdat u komt handen te kort of u wilt in een belangrijke ‘closing’ periode er op kunnen vertrouwen dat deze zonder problemen verloopt? Wij bieden onze klanten een uitgebreide supportservice op onze SAP oplossingen.

Brede SAP BPC Supportservice

CPMview levert (SAP BPC) support in de breedste zin van het woord. Onze consultants hebben up-to-date en diepgaande kennis van SAP oplossingen, technologieën en financiële processen. Door meer aandacht te besteden aan de ondersteuning van uw CPM oplossing en deze processen te formaliseren wordt de betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit van uw financiële proces gewaarborgd.

Overzicht van onze SAP BPC supportservice

  • Wijzigingsbeheer
  • Release and deployment management
  • Incidentenbeheer
  • Business critical support
  • Dienstverleningsverzoeken
  • Problemenbeheer
  • Event management
  • Projecten
  • Training

Supportconsultants

Het supportteam bestaat uit supportconsultants, consultants – van junior tot senior niveau – en specialisten. De supportconsultants fungeren als eerste aanspreekpunt. Daarbij kunnen de supportconsultants gebruik maken van de kennis en expertise van de consultants en specialisten. Hierdoor kunnen wij een passende oplossing voor uw vraag, verzoek of probleem leveren en is er gegarandeerd een ervaren consultant betrokken die de casus goed kent.

Onze ondersteuning is gebaseerd op industrie standaarden als ITIL en ASL/BiSL en op maat gemaakt voor uw CPM-systeem.

Service Level Agreement

Wanneer een project succesvol is geïmplementeerd kunt u met ons een Service Level Agreement afsluiten. Onze supportservice is dan direct voor u toegankelijk. Wij bieden een breed pakket aan supportdienstverlening, hierbij valt te denken aan incidentenbeheer en wijzigingsbeheer maar ook aan geplande ondersteuning op locatie of maatwerk trainingen.

U kunt uw vragen stellen via onze supportdesk. Zij zijn niet alleen telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail of via de Self-Service Portal. Het supportteam zal uw vragen direct oppakken en waar mogelijk oplossen. De status informatie van uw vraag of verzoek wordt proactief gedeeld zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

Voor wie werken we?

Wilt u meer weten over onze supportservice?