SAP BPC training

SAP Business Planning & Consolidation (BPC) is een flexibele en robuuste oplossing voor planning en consolidatie. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met SAP BPC implementaties en met SAP BPC training. Voor SAP BPC training bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Een overzicht treft u hieronder. Naast dit aanbod bieden wij ook ‘in-house’ SAP BPC training op maat. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij zijn Cedeo gecertificeerd en SAP Special Expertise partner voor SAP BPC.

 

Ad-hoc reporting met SAP BPC

Training ad-hoc reporting met SAP BPC

Datum: 17 oktober 2019

 

Locatie: Utrecht Inschrijven

Ad-hoc reporting met SAP BPC

Inhoud

Maakt u gebruik van SAP BPC voor consolidatie, rapportage of planning? Heeft u een mooie set aan standaard rapportages beschikbaar? Heeft u het gevoel dat er meer uit uw data te halen is dan met de standaard rapportages mogelijk is en wilt u de volledige rapportage flexibiliteit en mogelijkheden van SAP BPC te gebruiken? Dan is dit de training voor u! In een dag wordt u opgeleid in het gebruik van de EPM Add-in om vanaf niets rapportages te bouwen waarin u volledig in control bent. De belangrijkste features en mogelijkheden van de EPM-AddIn worden u duidelijk uitgelegd en aan het einde van de dag bent u in staat om zelf rapportages en analyses te maken met de SAP EPM Add-in in combinatie met SAP BPC.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor mensen die gebruik maken van SAP BPC voor consolidatie, rapportage en/of planning en graag meer willen leren over de SAP EPM Add-in en zelf in control willen zijn over hun rapportage en analyse.

Vereiste voorkennis

Ervaring met SAP BPC als eindgebruiker en enige handigheid met Excel en het werken met data helpt om meer profijt te hebben van de training en de kennis in de praktijk toe te passen.

Kosten

595,- excl. BTW;

Voorwaarden

Deze training gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Indien deze groepsgrootte niet bereikt is, wordt u een voorstel gedaan voor een nieuwe datum, of kunt u kosteloos annuleren. Om deze training te kunnen volgen dient u een eigen laptop mee te nemen. Beschikt u niet over een eigen laptop, neem dan vooraf contact met ons op.

Op deze training zijn de CPMview trainingsvoorwaarden van toepassing.

De docenten, afkomstig van CPMview, worden zeer gewaardeerd door onze cursisten. Klanten zijn tevreden tot zeer tevreden: “Een prima docent die veel wist over dit onderwerp, maar dit ook op een begrijpelijke manier over kon brengen.”

Voor wie werken we?

Contact

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact