Count on more

inzicht in cijfers

BOARD CPM & BI All in One

 

 

 

 

 

 

 

BOARD All-in-One

BOARD All-in-ONE is een unieke alles-in-één oplossing waarin Business Intelligence en Corporate Performance Management zijn geïntegreerd. U beschikt zodoende binnen uw financiële consolidatie ook direct over grafische dashboards en bijbehorende analysemogelijkheden. Ook vraagstukken op het gebied van Planning, Budgettering, Forecasting, Scorecards en winstgevendheidanalyses kunt u met BOARD inrichten. U beslist zelf wat u gebruikt, maar BOARD biedt u voor de toekomst de benodigde uitbreiding van de functionaliteit.

Business Intelligence en Corporate Performance Management

BOARD All in One helpt organisaties op een simpele en effectieve manier overzicht te creëren en inzicht te krijgen in hun performance. Data vanuit verschillende bronnen worden geïntegreerd in een overzichtelijk platform dat met de hele organisatie te delen is.

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BOARD?

Klantcases_1neem contact op

BOARD 10: de toekomst van de besluitvorming

De recente BOARD update naar versie 10 geeft de gebruiker spectaculaire technologische toevoegingen aan het bestaande BOARD platform. Met de lancering van BOARD 10  krijgt de gebruiker de beschikking over de krachtige combinatie van Cloud BI en Planning, HTML 5-technologie, self-service data modellering en pre-built data-aansluitingen. Zoals men gewend is van BOARD, kunnen gebruikers met volledige self-service alle analytische mogelijkheden uitvoeren zonder in te leveren aan flexibiliteit en efficiëntie.

 

 

Download BOARD 10 documentatie

BOARD 10 Doc 2       BOARD 10 doc

BOARD voor Manufacturers

BOARD voor manufacturers laat uw financiële planning aansluiten op de operationele cyclus. lees meer>

 

BOARD voor Hospitality

BOARD voor hospitality biedt scherpe blik op detailniveau. lees meer>

Webinarkalender BOARD

Start: 1 januari 2016
Einde: 31 december 2016
BOARD organiseert regelmatig webinars, bekijk hier het aanbod.
Webinarkalender BOARD

Gerelateerde clienten