Sturnis365

Sturnis365 Partner

CPMview is een erkende partner en reseller van Sturnis365. Sturnis365 werkt als een intelligente Corporate Disclosure Management (CDM) oplossing voor het ondersteunen van de verwerking, analyse, publicatie en openbaarmaking van bedrijfsinformatie. Sturnis365 breidt het vertrouwde Microsoft Office platform uit met functionaliteiten voor consolidatie, gezamenlijke gegevensinvoer en disclosure processen, waardoor een hoge mate van gebruikers-adoptie en efficiciëntie wordt gegarandeerd. Deze SAAS-oplossing is flexibel en maakt vaak veranderende consolidatie- en rapportagevormen mogelijk door het toepassen van Inversed Design: een principe voor automatische data- en metadatasynchronisatie om de setup en het onderhoud te verminderen. Met Sturnis365 kunnen geplubliseerde cijfers en teksten worden vertrouwd en wordt de rapportage van geconsolideerde rapporten net zo eenvoudig als het maken van een Word- of Excel-document.

Als partner en reseller van Sturnis365 kunnen wij u ondersteunen bij de selectie, aankoop, implementatie en voortdurende ondersteuning van de Sturnis365 software en oplossingen.

Sturnis365 Product Highlights

Geen inflexibele hiërarchische document-structuren meer. Documentdistributie, -verzameling en consolidatie van rapporten zijn volledig geautomatiseerd. De documentstructuur en COA welke geleidelijk evolueert elke keer dat het door de organisatie moet. Documenten real-time gekoppeld met bronsystemen (ERP, datawarehouses), waardoor de consistentie van de gegevens en de audit-trail wordt gewaarborgd.

Sturnis365 onderscheidt zich van andere CDM-producten!

Snelle implementatie

De Inversed Design methode zet de klassieke opzet en beheer van de applicatie op zijn kop. Dit resulteert in een snelle implementatie.

Lees meer

Samenwerken

Workflow- en versiebeheerfuncties stellen de teamleden in staat om gemakkelijk samen te werken zonder de verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen.

Lees meer

Office 365 Add-In

Blijf vertrouwd werken in MS Office bij het creëren en opmaken van tekst, cijfers en tabellen.

Lees meer

iXBRL

Ondersteuning voor XBRL-tagging om volledig de ESMA ESEF-richtlijnen na te kunnen leven.

Lees meer

Duurzaamheidsrapportage

Versterk het rapportageproces met ESG-rapporten voor duurzaamheid (conform de GRI-standaard), met behulp van de ESGeo-app.

Lees meer

Volledig geautomatiseerd

Verminder handmatige, terugkerende taken door middel van real-time functies voor het verzamelen van gegevens, verspreiden van documenten en het consolideren van rapporten.

Lees meer

“Sturnis365 maakt eindgebruikers efficiënter door samen zakelijke content te creëren en te publiceren”

Strategische voordelen van Sturnis365 Software


  • Één oplossing voor alle interne, financiële en duurzaamheids-rapportages.
  • Verminder de TCO door een snelle implementatie en lage onderhoudskosten.
  • Verhoog de betrouwbaarheid van rapporten door rapporten rechtstreeks aan bronsystemen te koppelen.
  • Reduceer de doorlooptijd van de rapportagecyclus aanzienlijk door alle handmatige taken weg te nemen.

Contact

Ontvang meer informatie over onze dienstverlening. Neem vrijblijvend contact op.

Contact