Count on more

SAP BPC

SAP BPC, Business Planning en Consolidatie

‘Special expertise partner’

CPMview is ‘special expertise partner’ van SAP voor de implementatie van SAP Business Planning & Consolidation (SAP BPC). U profiteert dus van jarenlange ervaring met SAP BPC, die teruggaat tot 2003 toen onze consultants betrokken waren bij één van de eerste consolidatie- en planningoplossingen in Nederland met het toenmalige Outlooksoft EAP.

“In al die jaren hebben wij een uitgebreid track record opgebouwd met succesvolle implementaties, zowel nationaal als internationaal.”

Voordelen van SAP BPC

  • Robuuste en betrouwbare oplossing voor budgettering, planning, consolidatie en rapportage én toepassing voor ondersteuning van financiële, operationele planning & consolidatieproces.
  • Zowel top-down, als bottom-up.
  • Soepele & tijdige financiële afsluiting.
  • Voldoet aan regulering & wereldwijde rapportagevereisten.

Kenmerken van SAP BPC zijn

  • Vertrouwd en eenvoudig in gebruik – SAP BPC biedt de vertrouwde Excel-omgeving als gebruikersinterface.
  • Procesgedreven – Stroomlijning en ondersteuning van het consolidatieproces.
  • Geïntegreerde oplossing voor consolidatie en planning – SAP BPC is zowel beschikbaar op het Microsoft- als het SAP Netweaver-platform. SAP BPC staat bekend als ‘best of breed’-oplossing en voldoet zowel in geïntegreerde, als in een (nog) niet-geïntegreerde omgeving.
  • Een betrouwbare en bewezen oplossing die voldoet aan uw eisen op het gebied van control, auditing en compliancy – SAP BPC is wereldwijd bij duizenden organisaties in gebruik, in Nederland bij meer dan 100.
  • SAP BPC is strategisch belangrijk voor SAP – u ben nu en in de toekomst verzekerd van ondersteuning voor, en innovatie van, de oplossing.

De smaken van SAP BPC; wat zijn de verschillen?

SAP BPC is er in de basis in twee verschillende smaken; SAP BPC voor het Microsoft platform  en SAP BPC het NetWeaver platform. Met de release van SAP BPC 10.1 zijn er twee product variaties geïntroduceerd in de SAP Netweaver versie, namelijk Standaard en Embedded. Welke versie zijn er en wat zijn de verschillen tussen deze versie?

Lees meer >>

SAP BPC voor Microsoft

SAP BPC voor het Microsoft-platform biedt uitgebreide interfaces voor SAP BPC, inclusief Microsoft Word en PowerPoint, maar ook veel extra mogelijkheden voor web- en Microsoft Excel-interfaces naar SAP BPC. De oplossing is bij vele organisaties succesvol in gebruik genomen en heeft een bewezen track record. De beheerdersconsole verzamelt alle beheerstaken in een overzichtelijk scherm.

SAP BPC met HANA

HANA is een krachtig en innovatief platform voor het hosten van SAP BPC. Deze  in-memory databasetechnologie levert aanzienlijke prestatieverbeteringen op. Dit betekent dat SAP BPC nog bruikbaarder en sneller wordt dan u al gewend was. Uw organisatie kan sneller werken met SAP BPC vergeleken met een traditionele databases.

Voor meer informatie over SAP BPC

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact