Succesvolle workshop SAP BPC 11.0

SAP BPC 11.0

We kijken terug op een geslaagde SAP BPC 11.0 workshop. Tijdens deze sessie zijn de nieuwe mogelijkheden van SAP BPC 11.0 uitgebreid  aan bod gekomen samen met de mogelijke integraties met SAP Analytics Cloud. Zowel SAP BPC 11.0 als SAP Analytics Cloud zijn stap voor stap gedemonstreerd.

De workshop zijn we gestart met het uiteenzetten en bespreken van de uitdagingen en behoeften op het gebied van BPC en de algemene finance functie van bedrijven. De visie van CPMview op de financiele-, plannings-, en analyse processen is toegelicht voordat de verschillende BPC versies aan bod zijn gekomen. De verschillen en overeenkomsten tussen SAP BPC 10.1 op Microsoft, SAP BPC 10.1 op Netweaver, SAP BPC 11.0 op BW/4HANA en SAP BPC Optimized for S/4 HANA zijn samen met de keuzemogelijkheid tussen een Standard- en Embedded model uitgelegd.

Na de koffie pauze is het concept van Hybrid Planning geintroduceerd. Door de hybride vorm van plannen kan er nog beter worden ingespeeld op de planningsbehoeften van organisaties. Corporate Planning vindt plaats in SAP BPC omdat dit een meer rigide proces is waar SAP BPC het beste bij aan sluit. Departmental Planning vindt plaats in SAP Analytics Cloud, een applicatie die iets flexibeler en toegankelijker is voor een grote groep gebruikers. Als afsluiting is het concept van Hybrid Planning getoond aan de hand van een demo van SAP BPC 11.0 en SAP Analytics Cloud.

Contact

Heeft u de workshop gemist maar bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Contact